Menú

QUIÉN SOMOS

diumenge, 30 d’octubre del 2011

UN NOU SISTEMA ECONÒMIC: EL CAPITALISME

Bon dia! El treball següent és del grup de Judith Mateu, Sofia Labrin i Alejandro López. Explica el sistema capitalista, les seues idees, els avantatges i els inconvenients. 

El capitalisme aparegué a Anglaterra durant la Revolució Industrial del segle XIX, com a resultat de les teories del liberalisme econòmic, descrit per Adam Smith i John Stuart Mill. Aquest sistema econòmic va millorar les condicions de vida tant dels treballadors com les de tota la població. A més, va augmentar la producció de productes i va sorgir una nova economia basada en el comerç, el mercantilisme, així com l'aparició de noves empreses, del sistema bancari i les borses de valors. Encara que també portà una desocupació general de la població, una nova forma d'explotació laboral, un deterioro del medi ambient i problemes amb la quantitat produïda de productes dels països. Pel contrari, aquest és el sistema econòmic que regna en el món i, a més, el més efectiu.




INFOGRAMA:


Aquest treball està fet per a la classe d'història de 1er Bachillerat de Socials.


BIBLIOGRAFRIA:
- www.claseshistoria.com
- iris.cnice.mec.es/kairos/ensenanzas/bachillerato/mundo/mundo.html
- llibre de text
- coneixements sobre el tema estudiants l'any passat.


AUTORS
Sofia Labrin - Judith Mateu - Alex López



2 comentaris:

  1. Hola. Caldrà que llegiu atentament el document de l'activitat per millorar el treball.
    - On cal que consten els autors i les fonts.
    - En la presentació cal descriure com s'ha fet el treball i una valoració.
    - Cal revisar la redacció del resum (concordància, per exemple; conector pel contrari, per exemple) i el contingut: un sistema ecoòmic o apareix, es desenvolupa; mercantilisme i economia de mercat són sistemes o doctrines econòmiques distintes; comporta desocupació? problemes per la quantitat? més efectiu?. No es comprén.
    - Un resum ha de ser clar i coherent.
    - Etiquetes de l'entrada.
    - No se segueix les orientacions: imatges complementàries, massa text amb lletra menuda que no permet bona visualització.
    - El segle XVII?

    ResponElimina
  2. Hola. Ja teniu corregit l'infograma. Continua existint massa text i poques imatges per il.lustrar visualmet el contingut.

    ResponElimina